DSC03526 (1).jpg
LAVASHOW

Interaktiivinen show, joka takuuvarmasti hämmästyttää ja ihastuttaa.

Valmistaudu kokemukseen, joka herättää keskustelua. Lavaesitykseni on interaktiivinen ja vauhdikas paketti taikuutta ja mentalismia. Se toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä vapauttaen tilaisuuden ilmapiiriä. Taikuuteni sopii niin intiimiin auditorio-ympäristöön kuin suurille lavoille. Olen esiintynyt muun muassa 10 000 ihmiselle Turun Gatorade Centerissä.

Show toimii loistavasti myös yhdistettynä kiertelevään lähitaikuuteen. Se luo erinomaisen pohjan intiimille kiertelevälle lähitaikuudelle, kun vieraiden odotusarvo on korkealla heti alkumetreiltä lähtien.

"Mahtava esitys! Eipä tullut vilkuiltua kelloa vaikka työajalla oltiinkin."

- Titta Virola, Lekitek Oy

"Vangitsit yleisön mielenkiinnon välittömästi ja katsojat olivat aivan pähkinöinä!" 

- Säde Westerlund, S-Steel Oy

Taikuri yritystilaisuuteen
KIERTELEVÄ
LÄHITAIKUUS

Lähitaikuri on yksi harvoista tavoista tuoda yritysjuhlaan ruohonjuuritason viihdyttäjä.

 

Taikurin kohtaaminen livenä on suurimmalle osalle suomalaisista uusi ja poikkeuksellinen tilanne. Kiertelevä lähitaikuus on taikuutta, joka tapahtuu vieraiden keskellä. Tapahtuman aikana liikun pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Suoraan silmien alla tapahtuvat eriskummalliset ilmiöt yllättävät positiivisesti ja jättävät vieraille vahvan tunnekokemuksen.

"Miika on ollut aiheuttamassa tapahtumien saamaa kehuvyöryä." 

- Janne Laurila, Tampereen Tullikamari

"Vielä seuraavana aamuna porukka ihmetteli, miten ihmeessä tuo on mahdollista?" 
- Tanja Hurskainen, Lahti Aqua Oy

kuva7.jpg
CLOSE-UP
SHOW

Close-up taikaesitykseni on suunnattu pienempiin yritystilaisuuksiin, joihin halutaan tuoda lisäarvoa tavallisesta poikkeavalla ohjelmalla.

 

Valmistaudu interaktiiviseen kokemukseen, joka saa herkimmät uskomaan oikeaan taikuuteen. Yrityksille suunnattu esitys on mukaansatempaava, hauska ja vangitseva one-man-show. Yleisön todellisuudentaju hämärtyy kerta toisensa jälkeen seuratessaan 

 

seuratessaan pelikorttien katoamista, löytymistä ja ilmestymistä näennäisesti mahdottomissa olosuhteissa. Esitys toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä, kohottaen vieraiden tunnelmaa heti esityksen alkumetreiltä lähtien.

"Ällistyttävä. Hauska. Suosittelen!"

- Henri Backman, Punainen Risti

"Sait paatuneenkin insinöörin ällistymään. Mahtava icebreackeri tapahtumiin!"

- Anne Juutila, Wise Group Oy