HALUATKO TARJOTA VIERAILLESI JOTAIN ERILAISTA?

 

Olen 28-vuotias tamperelainen hallitseva Ravintolataikuuden suomenmestari, joka lukeutuu valtakunnan kysytyimpien ammattitaikureiden joukkoon. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on varmasti suuri intohimoni taikuutta ja sen esittämistä kohtaan. Seinääni koristavat muun muassa diplomit Ravintolataikuuden SM. 1 2019, SM. 2 2018, SM. 1 2017 ja Nettitaikuri 2016. Lisäksi olen ollut Suomen taikurit -yhdistyksen jäsen vuodesta 2015. 

"Miika Korkatti nousi mestaritaikuriksi muutaman vuoden harjoittelulla."

- Aamulehti, 2017

Hyvä taikuri luo huippuviihdettä. Taikurin onnistunut esitys välittää kokemuksen, jota yleisö ei voi saada muualta. Tämä ainutlaatuinen kokemus syntyy taikuuden mystisyydestä, jonkin näennäisesti mahdottoman asian todistamisesta. Suurin intohimoni esiintyjänä onkin taianomaisten elämysten tuottaminen. 

"Hauska, mystinen ja vangitseva ovat sanoja, jotka kuvaavat parhaiten esityksesi tunnelmaa." 

- Marko Kylväjä, Tapahtumajärjestäjä, Hämeenlinna

Taikurina olen erikoistunut esittämään aikuisille suunnattua taikuutta pääasiallisesti pelikorteilla. Materiaalini on sekoitus klassista taikuutta ja moderneja psykologisia menetelmiä. Näitä työkaluja hyödyntämällä syntyy taikuutta, joka saa unohtamaan perinteiset mielikuvat taikureista.

"Tätä materiaalia varten on esiintyjän tunnettava niin kuva- kuin kääntöpuolikin ihmisen psyykkeestä ja aistittava sen muutokset nopeasti joka tilanteessa!"

- LVS, 2018

Esitykseni keskiössä ovat vuorovaikutus ja mysteerit. Kuvailisin itseäni improvisaatio taiteilijaksi, joka rakentaa taianomaisia hetkiä yhteistyössä yleisön kanssa. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suunnittelen esitykseni rungon aina tilanteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

"Loistava viihdeartisti, joka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä tapahtumia suunnitellessa!" 

- Jenna Vehka-Aho, Tapahtumatuottaja, VeraVia Finland Oy

Asiakaspalautteen perusteella olen tilannetajuinen, sanavalmis, hauska, vangitseva ja miellyttävä esiintyjä. Ammattitaitoani ovat todistaneet niin artistit, yritykset, kollegat kuin vaikkapa nuorisoleirin osallistujat. Tässä muutamia asiakkaitani vuosien varrelta:

Nelonen Media
F-Secure
Alma Manu
Isokyrö Distillery
Suomen punainen risti

Itella
OP Vallila

Rovio

VeraVia
Sister's Inc
Himos Juhannus
Wanaja Festival
Kotkan Meripäivät
H. Keskiaikafestivaalit
Tampereen Tullikamari

Unikie

Koskikeskus
Setlementti
Tappara
Särkänniemi
Ideapark
Lahti Aqua
Aalto University

S-ryhmä

Media

  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Keikkapyynnöt

Taikuri & Mentalisti

Miika Korkatti

+358 44 532 3433

taikuri@miikakorkatti.com

tai lomakkeen kautta.