HALUATKO TARJOTA VIERAILLESI JOTAIN ERILAISTA?

 

Tarjoan tyytyväisyystakuulla asiakkailleni aidosti mielenkiintoista taikuutta, joka rikkoo perinteiset mielikuvat taikureista. Olen urani alusta asti ollut loputtoman kiinnostunut ihmismielen mysteereistä. Vuosien varrella huomasinkin, että taikuuteni alkoi näyttämään yhä enemmän sellaiselta, jota kukaan muu Suomessa ei ollut aiemmin tehnyt. 

"Miika Korkatti nousi mestaritaikuriksi muutaman vuoden harjoittelulla."

- Aamulehti, 2017

Sukelsin aikoinaan taikamaailman syvään päätyyn voitettuani vain neljän vuoden taikurikokemuksella ensimmäisen Suomen mestaruuteni. Ainakaan toistaiseksi kukaan toinen taikuri ei ole pystynyt samaan. Seinääni koristavat muun muassa diplomit Ravintolataikuuden SM. 1 2019, SM. 2 2018, SM. 1 2017 ja Nettitaikuri 2016. Lisäksi olen ollut Suomen taikurit -yhdistyksen jäsen vuodesta 2015.

"Hauska, mystinen ja vangitseva ovat sanoja, jotka kuvaavat parhaiten esityksesi tunnelmaa." 

- Marko Kylväjä, Tapahtumajärjestäjä, Hämeenlinna

Tyylini on poikkeuksellinen sekoitus klassista silmänkääntöä sekä modernia psykologiaa -- ajatustenlukua, valintoihin piilovaikuttamista ja muita mielen ihmeitä. Uskon, että juuri ainutlaatuisen taikuuteni ansiosta olen noussut Suomen kysytyimpien ammattitaikureiden joukkoon. Puoleeni käännytään, kun asiakkaani haluavat tarjota älyllisesti stimuloivaa viihdettä juhlavierailleen.

"Tätä materiaalia varten on esiintyjän tunnettava niin kuva- kuin kääntöpuolikin ihmisen psyykkeestä ja aistittava sen muutokset nopeasti joka tilanteessa!"

- LVS, 2018

Vuosien varrella olen toteuttanut kaikenlaisia tuotantoja niin pienistä juhlista suuriin lavoihin. Asiakaspalautteen perusteella olen tilannetajuinen, hauska, vangitseva ja miellyttävä esiintyjä. Ammattitaitoani ovat todistaneet niin artistit, yritykset, kollegat kuin vaikkapa nuorisoleirin osallistujat. Tässä muutamia asiakkaitani vuosien varrelta:

F-Secure_vertical-logo_RGB_blue.png
Rovio_New_Logo.png
Itella_logo.svg.png
489px-Tapparan_logo.svg.png
Särkanniemi_2016.png
1200px-OP_Financial_Group.svg.png
HELSINKI_Tunnus_MUSTA.png
cropped-veravia_favicon.jpg
setlementti_rohkeasti-card-logo.png
nelonenmedia.png
KoskikeskusLogo.png
27a2114f-6440-442f-a96a-9c1f71b1e2f1.png
266x150.png
ph_tullikamari-logot-17112014-10.png
ip_footer_logo.png
Aalto-yliopiston_logo.svg.png
84493_huge.png
13478_2000x.jpg
200px-Punainen_Risti_Röda_Korset.svg.png
kyro-distillery-pieni.png
Alma_Logo_Black.svg.png