Taikuri häätilaisuus
CLOSE-UP
SHOW

Close-up esitykseni on suunniteltu pienempiin häihin, joihin halutaan tuoda lisäarvoa tavallisesta poikkeavalla ohjelmalla.

Valmistaudu interaktiiviseen kokemukseen, joka saa herkimmät uskomaan oikeaan taikuuteen. Häihin suunnattu close-up esitykseni on mukaansatempaava ja vangitseva one-man-show. Se sisältää tajunnan räjäyttävää lähitaikuutta ja eriskummallisia mielen ihmeitä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Luonnollisesti huomioin hääparin erityisellä tavalla. Esitys toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä, kohottaen häätilaisuuden tunnelmaa heti esityksen alkumetreiltä lähtien.

max. 30 henkeä

 

n. 30 minuuttia

"A-luokan viihdetta tämän taikurin kanssa!" - Juha Kaipainen, Sulhanen, Helsinki

"Pidempään olisi saanut vierailla!" - Melisa Koskinen, Kaaso, Toijala

Taikuri hääjuhlaan

Lähitaikuri on yksi harvoista tavoista tuoda häihin ruohonjuuritason viihdyttäjä.

 

Taikurin kohtaaminen livenä on suurimmalle osalle suomalaisista uusi ja poikkeuksellinen tilanne. Kiertelevä lähitaikuus on taikuutta, joka tapahtuu vieraiden keskellä. Tapahtuman aikana liikun pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Suoraan silmien alla tapahtuvat eriskummalliset ilmiöt yllättävät positiivisesti ja jättävät vieraille vahvan tunnekokemuksen.

KIERTELEVÄ
LÄHITAIKUUS

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 1 - 3 tuntia

"Aivan mahtava show. Osu ja uppos. Suosittelen. 10+" 

- Heikki Remes, Forssa

"Jos rahat riittäsivät, adoptoisin korttipakkoineen meille vuodeksi!" 

- Krista Yliruusi, Nokia

DSC04232.jpg
LAVATAIKUUS

Show, joka hämmästyttää ja ihastuttaa. 

Valmistaudu kokemukseen, joka herättää keskustelua. Lavaesitykseni on interaktiivinen ja nopeatempoinen paketti taikuutta ja mentalismia. Se toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä kohottaen häätilaisuuden tunnelmaa.

Show toimii loistavasti myös lisäpalveluna kiertelevälle lähitaikuudelle. Se luo erinomaisen pohjan intiimille ja henkilökohtaiselle lähitaikuudelle, kun vieraiden odotusarvo on korkealla heti alkumetreiltä lähtien.

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 10 - 30 minuuttia

"Saa kysymään, "Onko toi oikeesti taikuutta?"

- Toni Korhonen, Vaasa

"Korkatti on Suomen parhaita korttitaikureita."

- Taikuri Luttinen