DSC00658.jpg

TAIKURI SEURAKUNTAAN

Mielenkiintoista viihdettä ja koskettavaa sanomaa

 

Haluatko tehdä seurakunnan häppeningistä, rippileiristä tai vaikkapa nuorisotapahtumasta ripauksen erilaisen? Varaa aidosti mielenkiintoinen ohjelmanumero, joka jättää vahvan tunnemuiston tapahtuman osallistujille. Olen vieraillut viimeisen neljän vuoden aikana yli 130 kristillisessä seurakunnassa ympäri Suomea. Toteutan ohjelmaa laidasta laitaan aina taikuriesityksistä puheisiin ja juontopalveluista taikuripajoihin.

Kaikki ohjelmistoni on suunnattu varttuneemmalle yleisölle, vähintään 15-vuotta täyttäneille.

DSCF2406.jpg
GOSPEL
MAGIC

Toteutin syksyllä 2018 seurakunnille suunnatun esitykseni merkeissä Gospel magic -kiertueen, joka oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Asiakkaiden toiveesta toteutin kiertueeni uudelleen syys-lokakuussa 2019. Loistavan palautteen motivoimana toteutan esityksiä edelleen tilauksesta.

Gospel-magic esitykseni on interaktiivinen kokemus, joka on täynnä yllättäviä tilanteita, hämmästyttäviä taikatemppuja ja hetkiä, jotka muistetaan pitkään. Esityksen ensimmäinen puolikas keskittyy puhtaasti taikatemppujen maailmaan ja toisessa osassa kerron uskoontulostani ja Jumalan muuttavasta voimasta. Esityksen hengellinen sisältö on yhteiskristillinen ja suunniteltu istumaan kaikkiin kirkkokuntiin.

Rajaton
 
n. 60 minuuttia

600 - 800€ + matkat

Oma idea ja budjetti? Ota yhteyttä!

"Hallitsit 300 rippikoululaista isossa salissa erinomaisesti!"

- Tuomas Merilahti, Tapiolan ev.lut. srk.

Uskon, että vierailusi jätti lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin. Ilta oli ihan huikea!"

- Marianna Hilden, Tampereen Lähetyskoti 

IMG_8345.jpg
TAIKURIPAJA

Kukapa ei haluaisi oppia jotain, joka saa ihmiset haukkomaan henkeä hämmästyksestä? Taikuripajassani avaan korttitemppujen ihmeellistä maailmaa siitä näkökulmasta, kuinka niitä hyödyntämällä on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä ystäviä.

Taikurina tiedän kokemuksesta, kuinka suuri voima taikatempuilla voi sosiaalisissa tilanteissa olla. Taikuripajassani opetan osallistujille käytännöllisiä ja voimakkaita taikatemppuja, jotka hämmästyttävät jopa skeptisintä insinööriä. Tavoitteena on tarjota osallistujille työkalupakki, jota hyödyntämällä he voivat tehdä vaikutuksen ystäviinsä ja uusiin ihmisiin. Sen lisäksi pajani stimuloi ajattelemaan ja katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta. Ehkä omat järjenpäätelmämme eivät olekaan aina niin tarkkoja kuin luulemme.

max. 20 henkilöä
 
Sopimuksen mukaan 1 - 3 tuntia

600 - 800€ (sis. välineet) + matkat

Oma idea ja budjetti? Ota yhteyttä!

"Uskon, että sinun ansiostasi tämä on tapahtuma, joka tullaan muistamaan pitkään!"

- Mirkko Von Hintze, Sipoon seurakunta

"Korkatti on vieraillut tapahtumissamme useasti. Voin lämpimästi suositella!"

- Samuli Luomaranta, Sleyn nuorisotyö

DSC02120.jpg
UUTUUSKIRJA

MAHDOTONTA - Maailman kyseenalaisin self help -kirja silmänkääntäjältä, joka ei koskaan saanut elämäänsä kuntoon

 

Julkaisin vuonna 2020 kirjan "Mahdotonta", jossa kerron, kuinka elämän aikana opittuja asioita soveltamalla kuljin sosiaalitoimiston vakioasiakkaasta Suomen ammattitaikureiden harvalukuiseen eliittiin. Matka johti seitsemän käytännöllisen muistisäännön syntymiseen, jotka on erityisesti suunnattu nuorille, jotka kamppailevat elämänsä kanssa. Samalla kirja on nauruhermoja kutkuttava ja poikkeuksellisen häpeilemätön tutkimusmatka taikurin paradoksaaliseen maailmaan, jossa silmänkääntäjä paljastaa varjelluimmatkin salaisuutensa. Kirja kertoo myös hyvin hienovaraisesti, kuinka Jumala on koskettanut elämääni.

Kyseessä on kovakantinen laadukas teos, joka sopii erityisen hyvin jaettavaksi nuorille. Kirjaani on tilattu esimerkiksi jaettavaksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Yksittäiset kirjat 15€/kpl ja yli 50 kappaletta 10€/kpl (sis. kaikki)

Oma idea ja budjetti? Ota yhteyttä!