taikuri_miika_korkatti2.jpg
CLOSE-UP
SHOW

Close-up taikaesitykseni on suunnattu pienempiin yritystilaisuuksiin, joihin halutaan tuoda lisäarvoa tavallisesta poikkeavalla ohjelmalla.

 

Valmistaudu interaktiiviseen kokemukseen, joka saa herkimmät uskomaan oikeaan taikuuteen. Yrityksille suunnattu close-up esitykseni on mukaansatempaava, hauska ja vangitseva one-man-show. Yleisön todellisuudentaju hämärtyy kerta toisensa jälkeen seuratessaan pelikorttien katoamista, löytymistä ja ilmestymistä näennäisesti mahdottomissa olosuhteissa. Esitys toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä, kohottaen vieraiden tunnelmaa heti esityksen alkumetreiltä lähtien.

max. 30 henkeä

 

n. 30 minuuttia

"Loistava. Vähintäänkin erinomaista. Suosittelen!" ​

- Minna Viekki, Alma Media Oy

"Sait paatuneenkin insinöörin ällistymään. Mahtava icebreackeri tapahtumiin!"

- Anne Juutila, Wise Group Oy

Taikuri yritystilaisuuteen
KIERTELEVÄ
LÄHITAIKUUS

Lähitaikuri on yksi harvoista tavoista tuoda pikkujouluihin ruohonjuuritason viihdyttäjä.

 

Taikurin kohtaaminen livenä on suurimmalle osalle suomalaisista uusi ja poikkeuksellinen tilanne. Kiertelevä lähitaikuus on taikuutta, joka tapahtuu vieraiden keskellä. Tapahtuman aikana liikun pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Suoraan silmien alla tapahtuvat eriskummalliset ilmiöt yllättävät positiivisesti ja jättävät vieraille vahvan tunnekokemuksen.

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 1 - 3 tuntia

"Vielä seuraavana aamuna porukka ihmetteli, miten ihmeessä tuo on mahdollista?" 
- Tanja Hurskainen, Lahti Aqua Oy

"Miika on ollut aiheuttamassa tapahtumien saamaa kehuvyöryä." 

- Janne Laurila, Tampereen Tullikamari

DSC03526 (1).jpg
LAVATAIKUUS

Show, joka hämmästyttää ja ihastuttaa.

Valmistaudu kokemukseen, joka herättää keskustelua. Lavaesitykseni on interaktiivinen ja vauhdikas paketti taikuutta. Se toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä vapauttaen tilaisuuden ilmapiiriä. Taikuuteni sopii niin intiimiin auditorio-ympäristöön kuin suurille lavoille. Olen esiintynyt muun muassa 10 000 ihmiselle Turun Gatorade Centerissä.

Show toimii loistavasti myös yhdistettynä kiertelevään lähitaikuuteen. Se luo erinomaisen pohjan intiimille ja henkilökohtaiselle lähitaikuudelle, kun vieraiden odotusarvo on korkealla heti alkumetreiltä lähtien.

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 10 - 30 minuuttia

"Mahtava esitys! Eipä tullut vilkuiltua kelloa, vaikka työajalla oltiinkin."

- Titta Virola, Lekitek Oy

"Vangitsit yleisön mielenkiinnon välittömästi ja katsojat olivat aivan pähkinöinä!" 

- Säde Westerlund, S-Steel Oy