kuva7.jpg
CLOSE-UP
SHOW

Close-up esitykseni on suunniteltu pienemmille syntymäpäiville, joihin halutaan tuoda lisäarvoa tavallisesta poikkeavalla ohjelmalla.

 

Valmistaudu interaktiiviseen kokemukseen, joka saa herkimmät uskomaan oikeaan taikuuteen. Syntymäpäiville suunnattu close-up esitykseni on mukaansatempaava ja vangitseva one-man-show. Se sisältää korkeatasoista lähitaikuutta ja eriskummallisia mielen ihmeitä, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Luonnollisesti huomioin päivänsankarin erityisellä tavalla. Esitys toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä, kohottaen vieraiden tunnelmaa heti esityksen alkumetreiltä lähtien.

max. 30 henkeä

 

n. 30 minuuttia

"Vau! Hämmästelyä riitti vielä esityksen jälkeenkin. Oot huippu!" 

- Sonja Lepsu, Oulainen

"Ihan älyttömän siisti esitys, yleisö jäi ällistyneenä miettimään, mitä juuri tapahtui!" 

- Johanna Kosonen, Nokia

Ohjelmaa syntymäpäiville
KIERTELEVÄ
LÄHITAIKUUS

Kiertelevä taikuri on loistava tapa tuoda isommille syntymäpäiville esiintyjä, joka varmistaa, että kaikki nauttivat ajastaan.

Taikurin kohtaaminen livenä on suurimmalle osalle suomalaisista uusi ja poikkeuksellinen tilanne. Kiertelevä lähitaikuus on taikuutta, joka tapahtuu vieraiden keskellä. Tapahtuman aikana liikun pöydästä pöytään tai ryhmästä ryhmään esiintyen pienelle seurueelle kerrallaan. Suoraan silmien alla tapahtuvat eriskummalliset ilmiöt yllättävät positiivisesti ja jättävät vieraille vahvan tunnekokemuksen.

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 1 - 3 tuntia

"Miikan esitys ihastutti, nauratti ja oli jotain aivan uutta ja ihmeellistä!" 

- Tarina Lehtinen, Tampere

"Lajinsa paras mitä olen livenä koskaan nähnyt. Vahva suositus!" 

- Olli Helenius, Artisti

DSC03526 (1).jpg
LAVATAIKUUS

Show, joka hämmästyttää ja ihastuttaa kaikenlaisissa tilaisuuksissa. 

Valmistaudu kokemukseen, joka herättää keskustelua. Lavaesitykseni on interaktiivinen ja vauhdikas paketti taikuutta ja mentalismia. Se toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä kohottaen juhlijoiden tunnelmaa.

Show toimii loistavasti myös lisäpalveluna kiertelevälle lähitaikuudelle. Se luo erinomaisen pohjan intiimille ja henkilökohtaiselle lähitaikuudelle, kun vieraiden odotusarvo on korkealla heti alkumetreiltä lähtien. 

Rajaton

 

Sopimuksen mukaan 10 - 30 minuuttia

"Sairaan uskomattomia temppuja. Menee aivan sanattomaksi!"

- Essi Alanen, Keuruu

"Huhhuh! Ihan tajuttoman huipputaitavaa. Kiitos!"

- Anu Heiskanen, Tampere