October 2, 2017

Please reload

Julkaisut

Salaiset sessiot 2018

 

Järjestin Lempäälässä Salaiset sessiot -nimiset illanistujaiset taikureille huhtikuussa 15. päivä. Illanistujaiset kokosivat ammattilaiset ja harrastelijat yhteen jakamaan kokemustaan ja osaamistaan. Paikan päällä oli luennoimassa kokeneita tekijöitä kuten Pete Poskiparta, Christian Engblom, Taikuri Luttinen ja Jose Ahonen. 

 

Illanistujaisiin oli kutsuttu valtakunnan kaikki taikurit ja osallistumisprosentti oli korkea. Paikan päällä oli noin 60 tekijää ympäri Suomea. Tällaisia tapahtumia järjestetään harvoin ja näin suuressa mittakaavassa ei koskaan aiemmin yksityishenkilön toteuttamana. Oli suuri kunnia nähdä, kuinka innokkaasti taikurit ympäri Suomea vastaanottivat kutsuni. 

 

Paikan päällä kuultiin timanttisia puheenvuoroja. Luentojen asiasisältö oli suunniteltu ammattilaisten makuun. Pete Poskiparta jakoi ajatuksiaan teatterimaailmasta ja esityksen rakentamisesta. Christian Engblom esitteli omaa materiaaliaan ja filosofiaansa taikuudesta. Jose Ahonen avasi kokemuksiaan ja tietotaitoaan myynnin ja markkinoinnin maailmasta. Luento oli hyvin syväluotaava ja useat osallistujat olivat positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka avoimesti Jose avasi tietotaitoaan. Viimeinen luennoitsija oli legendaarinen Jarmo Luttinen, joka on tullut Suomessa tunnetuksi erityisesti lastentaikurina. Luennollaan hän avasi ajatuksiaan vuorovaikutuksen tärkeydestä taikuutta esittäessä. 

 

Omalla matkallani yksi ratkaisevimmista avaimista on ollut verkostoituminen. Sillä on tärkeä rooli jos haluaa tulla jossain asiassa todella hyväksi. Luonnollisesti yhdessä suunniteltu ja mietitty toteutus on parempi kuin se, että miettii ja toteuttaa asioita pelkästään yksin. Tämä jos joku pätee erityisesti taikuuteen, jossa kultaisimmat tiedonjyvät ovat salaisia ja vain alan parhaiden tiedossa. Tällaisiin ympyröihin mukaan pääseminen vaatii työtä ja vaivannäköä. Salaiset sessiot ovat todennäköisesti myös tulevina vuosina tärkeässä roolissa suomalaisten taikureiden yhteisöllisyyden edistämisessä. Sain tapahtuman järjestämisestä paljon ylistystä alan yhteisöltä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkisto

Media

  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Keikkapyynnöt

Taikuri & Mentalisti

Miika Korkatti

+358 44 532 3433

taikuri@miikakorkatti.com

tai lomakkeen kautta.