TAIKURI LAPSILLE

Lasten juhlat ja koko perheen tapahtumat!

Olen itse erikoistunut esiintymään varttuneemmalle yleisölle, vähintään 15-vuotta täyttäneille. Saan kuitenkin toistuvasti keikkapyyntöjä myös lastentapahtumiin. Lasten tapahtumiin tarjoan ja suosittelen ystävääni ja kollegaani Heikki Varvikkoa.

Heikki on 26-vuotias intohimoinen viihdyttäjä Helsingistä. Kymmenen vuotta sitten Heikki löysi taikuudesta kanavan levittää ympärilleen iloa, naurua ja ihmetystä. Nyt satojen esiintymisten ja tuhansien tyytyväisten katsojien jälkeen hän on ammattilainen, joka tekee juuri sinun tilaisuudestasi vuoden kohokohdan. 

Heikillä on laaja kokemus lasten kanssa työskentelystä niin taikuuden parissa kuin sen ulkopuolella, opinnoissa, töissä ja vapaaehtoisena. Hän on varma ja turvallinen vaihtoehto, kun etsitään hyvää viihdettä lastentapahtumiin, oli kyseessä sitten kotisynttärit tai koko perheen yleisötapahtuma. Heikin esityksissä yhdistyvät niin taikuus, kuin nopea ja nokkela huumori, joka ei takuulla jätä lapsia kylmäksi.

Heikki on tehnyt keikkoja kaikenlaisissa lasten juhlissa ja koko perheen tapahtumissa. Lasten synttäreillä, kauppakeskuksen perhepäivillä, seurakunnan leireillä, ala-asteen virkistyspäivillä ja niin edelleen. 

TARJOUSPYYNTÖ HEIKILLE

Viestisi on välitetty Heikki Varvikolle!