Miika Korkatti (A3-300dpi) DIGI (1).jpg

Mulla on tarjota seurakunnille huikea idea. Vangitaan aluksi porukan mielenkiinto huippuluokan viihteellä ja puhutaan sen jälkeen Jeesuksesta. Tai vielä parempaa: entä jos nämä kaksi sidotaankin taidokkaasti yhdeksi vaikuttavaksi paketiksi?​

Tiedän kokemuksesta, että tämä toimii. Vuonna 2018 toteutin seurakunnille suunnatun Gospel Magic -kiertueen, joka oli ensimmäinen laatuaan Suomessa. Idea oli yksinkertainen: tykitetään maailmanluokan taikatemppuja ja puhutaan Jumalan armosta. Kyseistä esitystä nähtiin monenlaisissa seurakuntien tapahtumissa ja sitä todistivat mm. tuhannet riparilaiset.

"Korkatin esitykset ovat keränneet seurakuntakentältä paljon positiivista palautetta!"

- Miika Luomaranta, Ohjelmatoimisto Puisto Live toimitusjohtaja

Oon vieraillut esitysteni kanssa viime vuosien aikana yli 130 kristillisessä seurakunnassa ympäri Suomea, monessa niistä useampaan kertaan. Saatuani aiemmasta Gospel Magic -kiertueesta huikean hyvää palautetta, päätin toteuttaa sen uudelleen - tosin entistäkin kovemmalla esityksellä.

"Korkatti on vieraillut tapahtumissamme useasti. Lämmin suositus!"

-  Juha Heinonen, Sleyn nuorisotyön johtaja

Uusi esitykseni SATTUMAAKO? on tajunnanräjäyttävä cocktail päräyttäviä taikatemppuja yhdistettynä uskon puolustamiseen järkiperäisillä argumenteilla. Jokaisen tempun, mitä yleisö näkee ja kokee, voisi halutessaan selittää sattumalla. Ehkäpä taikurilla käy vain uskomaton munkki kerta toisensa jälkeen? Mutta mitä pidemmälle kaninkoloon yleisö uppoaa, sitä ilmiselvemmäksi käy, että kaiken taustalla täytyy olla jokin suurempi suunnitelma.

"Ikinä aiemmin meidän nuoret eivät ole näin liimaantuneina istuneet seurakunnan penkissä.”

- Jussi Salo, Lempäälän seurakunnan nuorisotyönohjaaja

Tämä interaktiivinen ja hämmästyttävä esitys on suunnattu varttuneemmalle yleisölle, vähintään 13-vuotta täyttäneille. Nuortenleirit, tapahtumat, työntekijöiden virkistyspäivät - show sopii varattavaksi kaikenlaisiin seurakunnan tilaisuuksiin, jumalanpalveluksia lukuunottamatta. Ja jos saan suositella, esitykseni toimii loistavasti myös osana tavoittavaa työtä, jossa uusia ihmisiä kutsutaan osaksi seurakunnan toimintaa.

Esityksen kesto 45 minuuttia

Hinta 990€ (sis. kaikki)

Kiertueen ajankohta 01.08. - 31.10.2022

VARAA KEIKALLE

Viesti lähetetty!

Liity Miikan postituslistalle